"Смъртта може да почака" - Новият филм за Джеймс Бонд ще тръгне по кината в света на 2 април

27 Октомври 2020

Дистрибуторската компания на юбилейния 25-и филм от поредицата за агент 007 с участието на Daniel Craig - "Смъртта може да почака" (No Time To Die), отхвърли офертите на стрийминг платформите Apple и Netflix, и обяви 2 април 2021г. за новата дата на появата му в киносалоните по света.

MGM не са харесали идеята лентата да се излъчи директно в интернет. Датата за премиерата му в кината бе 20 ноември, но заради малкото зрители, които се осмеляват да посетят киносалоните в условията на опасност от зараза, появата му на голям екран отново бе изтеглена във времето.

Поредицата за Джеймс Бонд е една от най-доходоносните в света. "Спектър" от 2015 г. донесе приходи от 880 милиона долара от прожекции в киносалоните по света, а "007 Координати: Скайфол" от 2012 г. - над 1 милиард долара. 

"Смъртта може да почака" е заснет с бюджет 200 милиона долара и се разпространява у нас от Форум Филм България. Режисьор на филма е Cary Joji Fukunaga, а в главната роля отново ще гледаме супер звездата Daniel Craig в 5-тото му и последно преобразяване в 007. Той си партнира с Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Jeffrey Wright, Léa Seydoux и Christoph Waltz.

Прочетете още