Снимките на юбилейния филм за James Bond приключиха

Снимките на юбилейния филм за James Bond приключиха
3 Октомври 2019

След като снимките на новия филм за най-известния агент в света бяха прекъсвани няколко пъти, лентата в крайна сметка е заснета. В 25-ия юбилеен филм за James Bond 51-годишният актьор Daniel Craig влиза в образа на култовия британски шпионин за пети и последен път.

Накратко, в новия филм тайният агент се е оттеглил от активна служба и се наслаждава на почивка в Ямайка, когато получава неочаквана мисия. Bond трябва да спаси отвлечен учен и да открие мистериозен злодей, в чиято роля ще се превъплъти носителя на "Оскар" Rami Malek.

Работата по "No Time to Die" започна още през април и като всички филми от поредицата снимките бяха на няколко екзотични локации, на които Bond се подвизава за поредната си мисия. И докато тепърва предстоят още довършителни дейности, екипът и актьорския състав имаха повод да отпразнуват финала с прощално парти. То се е състояло в ресторант в Италия. Сред присъствалите разбира се е бил и Daniel Craig, който е бил изненадан с Bond торта. По време на вечерта актьорът е държал реч, предизвикала възторжени аплодисменти от колегите му и екипа. "Това беше едно от най-прекрасните преживявания за мен. Всички бяхме невероятни. Гордея се с работата на всеки член от екипа на тази продукция. Бих искал да благодаря на всички и специално на Barbara Broccoli за тази вечер", казал пред всички актьорът.

Daniel Craig влиза в култовата роля за първи път през 2006 година в лентата "Casino Royale", следват "Quantum of Solace", "Skyfall" и през 2015 "Spectre". Сега предстои отново да го видим като агент 007 в "No Time to Die", но този път май наистина ще е за последно. Премиера е насрочена за април 2020г.!

Прочетете още