„Solo: A Star Wars Story“ с първи пълен трейлър

„Solo: A Star Wars Story“ с първи пълен трейлър
6 Февруари 2018

Радостна новина за всички фенове на вселената на Star Wars. Във виртуалното пространство дебютира първият пълен трейлър на самостоятелния филм, посветен на един от най-иконичните образи в комерсиалното кино - „Соло: История от Междузвездни войни“ на режисьора Рон Хауърд.

Качете се на борда на Хилядолетния сокол и се отправете на пътешествие до една далечна галактика със „Соло: История от Междузвездни войни“ – изцяло ново приключение за най-обичания разбойник в галактиката. Чрез поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят, Хан Соло се запознава със своя бъдещ помощник пилот – могъщия Чубака, и се сблъсква с прословутия комарджия Ландо Калризиан в приключение, което ще зададе курса на един от най-нетипичните герои от сагата Междузвездни войни.

Тийза е направен доста обрано и не издава много от сюжета, като все пак предлага достатъчно пространен поглед към Олдън Ерънрайх в култовата роля, както и някои от поддържащите персонажи.

В главните роли ще видим Олдън Ерънрайх (Хан Соло), Доналд Глоувър (Ландо Калризиан), Йонас Суотамо (Чубака), Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Танди Нютън и Пол Бетани.

Премиерата е предвидена за 25 май 2018.

Вижте пълния трейлър:

Прочетете още