Стилиян и Джамайката укротяват кон

Стилиян и Джамайката укротяват кон
8 Февруари 2024

Стилиян стартира ударно година с колаборация с Джамайката, носеща заглавието „Конят“. Двамата вече имат много общи песни, които се радват на голям успех. Актуалното парче е в типичния им за купонджийски стил и ще зарадва почитателите на горещите ритми.

Идеята за песента хрумва на изпълнителя на Diapason Records от популярния навремето кючек „Изтървахме коня“. Той държи да включи в песента нещо свързано с кон и така се ражда текстът, който е дело на Стилиян. По музиката работи заедно с композитора Мартин Биолчев, отговорен и за аранжимента, както и с дуетния си партньор Джамайката.

Във видеото присъства и истински кон. Звездата в клипа е Скот Сарос, който е на 3 години. По време на снимките животното се държало като истински професионалист и изобщо не проявило страх от силния шум, осветлението и снимачната техника в студиото.

„Не за първи път снимам кон в мое видео. Спомням си в клипа „Угаждам си“ отново бяхме взели кон и той направо полудя на снимачната площадка. Сега обаче нямахме никакви проблеми и Скот Сарос се представи перфектно – беше супер спокоен и даже позираше пред камерата.“, сподели Стилиян.

В песента участва и младият саксофонист Алекс Топлото, който изпълнява солата. Музикантът взима участие е в клипа. Режисьор на видеото е Добромир Николов.

Прочетете още