Стилиян и Сашо Жокера с ново лятно предложение – „Тарикати“

Стилиян и Сашо Жокера с ново лятно предложение – „Тарикати“
4 Юли 2024

Днес бе представен новия музикален проект на купонджийския тандем Стилиян и Сашо Жокера – „Тарикати“. Изпълнителят на Diapason Records отново залага на дуетна песен и се надява, че тя ще се превърне в неразделна част от всяко парти. Това е третото съвместно парче на двамата певци и е съвсем естествено продължение след суперуспешните им колаборации „Кралицата на вечерта“ и „Твойта майка“.

„Това е нашето лятно предложение. Много се надявам да се хареса на хората и да се превърне в любима на всички купонджии.“, каза Стилиян.

Песента е по музика на Сашо Жокера и Мартин Биолчев, който е направил и аранжимента. Автори на текста са двамата изпълнители.

„Използвахме две от най-популярните и красиви женски имена – Мария и Андрея, като не визираме конкретни личности. Решихме да вмъкнем в текста универсални имена, които съществуват не само в България, а и в целия свят.“, сподели Стилиян.

Снимките са осъществени в тузарска къща във вилната зона на Кюстендил. Както винаги в клиповете на артистите компания им правят сексапилни момичета и ориенталска танцьорка.

Режисьор на видеото е Добромир Николов.

Прочетете още