Съвети за всяка зодия по време на Ретроградния Меркурий

Съвети за всяка зодия по време на Ретроградния Меркурий
8 Юли 2019

На 7 юли настъпи поредната за 2019 година ретроградна фаза на Меркурий, преминаваща през Лъв и Рак. Планетата на комуникациите, обмяната на информация и транспорта ще бъде ретроградна до 31 юли. Ето съвети, какво да направи всеки зодиакален знак през този период.

Овен

Добре е Овните малко си починат от публичните изяви и вниманието, което предизвикват към себе си. Да прекарат време сами със себе си, да преосмислят приоритетите си, да разсъждават върху някои важни решения, които трябва да вземат следващите месеци. Да прекарат време с роднините и партньора.

Телец

През периода е хубаво Телците да изяснят недоразуменията с околните, дори да не са им близки, да обсъдят важните неща и да изразят позиция, за да няма неразбиране.

Близнаци

Най-социалните и общителни знаци на зодиака имат нужда от малко почивка през месеца. Хубаво е да прекарват повече време вкъщи сами - пред компютъра или телевизора. Да релаксират повече.

Рак

Меркурий ще е ретрограден в Рак за известно време, така че тези зодии ще станат по-емоционални през периода. Ще се натъжат през някои дни, но това не бива да ги притеснява. Трябва да помислят какво ги разстройва, как да го променят и да внимават пред кого споделят лични неща.

Лъв

Те са душата на компанията и винаги са под светлините на прожекторите. Но през периода ще се отдръпнат за малко. Ще имат нужда от почивка, от тихи и спокойни места сред природата. Да залагат на излети, ходене на вили, гледане на филм вкъщи. Може да се отдадат на творчески пориви и да се занимават с изкуство.

Дева

Ретроградният Меркурий ще тества търпението на организираните и подредени Деви. Пригответе се за пълен хаос, конфликти, спорове. Ще се чувствате некомфортно, защото някои от отдавна направените ви планове, ще се провалят. Опитайте да разберете другите и да сте по-толерантни.

Везни

Везните са много положителни и винаги изглеждат перфектни, но сега ще свалят маските. Ще са раздразнителни и ще признаят, че животът им всъщност не е толкова хубав и подреден, колкото изглежда. Да поработят над целите си.

Скорпион

През периода инатливите Скорпиони трябва най-накрая да приемат, че не могат да контролират всичко около себе си. Ще имат както много вълнуващи моменти, така и спадове. Много неща ще ги изненадват, постоянно нещо ще се променя. Да се оставят по течението и да не премислят всичко.

Стрелец

За Стрелците това ще е хубав период, тъй като ще ви се отворят много нови възможности. Слушайте интуицията си, грабнете шансовете, веселете се. Ще имате възможността да мотивирате околните, да подобрите репутацията си и да спечелите съюзници. Говорете искрено с близките и задействайте проекти.

Козирог

Козирозите може да изгубят хладнокръвието си през периода. Те са много работливи и амбициозни, затова ще се ядосат, когато нещата не им се получават и не се справят със задачите. Не избухвайте и поработете над търпението си.

Водолей

Когато Водолеите си наумят нещо, искат то да стане веднага, почват работа по него и чакат резултати на момента. Това им пречи и не е разумно. Сега е времето да се научат да правят планове, да измислят резервни варианти, да отделят повече време за големите проекти, да помислят за бъдещето и да проявят търпение.

Риби

На всеки се случва да взема лоши решения и да прави грешки. Но през периода Рибите ще са склонни да правят такива избори, че после много ще съжаляват за тях. Помислете внимателно, не реагирайте емоционално, замислете се за последстивята от изборите и решенията. Ретроградният Меркурий ви пречи да сте разумни.

Източник: https://www.dnes.bg

Прочетете още