Звездите от Музикалните Награди на БГ Радио 2019 с два концерта на 14 и 15 юни в Благоевград

Звездите от Музикалните Награди на БГ Радио 2019 с два концерта на 14 и 15 юни в Благоевград
7 Юни 2019

Емоционалните реакции, коментари и страсти след връчването на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2019 на грандиозната церемония в зала Колодрум в Пловдив още не са отшумели, а БГ Радио вече готви две нови забележителни музикални събития! Единственият град носител на статуетката за БГ Град посланик на българската музика, Благоевград посреща Звездите от Годишни Музикални Награди на БГ Радио в парк Македония за два концерта на 14 и 15 юни.

Участие в празничния концерт на 14 юни /петък/ ще вземат БГ Вдъхновителите на 2019 Братя Аргирови, Графа, Deep Zone Project, Jeremy?, Милена и нейната група, RAFFI, Свилен Ноев, Сигнал. На 15 юни в събота на голямата сцена в парк Македония излизат БГ Дебют за 2019 4Magic, DARA, Деница Караславова, Дивна, Искрен Тончев (Искрата), Михаела Филева, Pavell&Venci Venc’, Поли Генова и Стефан Илчев. Своеобразни домакини на концертите ще бъдат Рафи, Поли Генова и любимият глас от БГ Радио Наско Стоянов. Концертите са с вход свободен и начален час 20:00.

Същият уикенд CITY TV става ефирен домакин на церемонията по връчване на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019. В събота на 15 юни от 20:00 и в неделя, 16 юни, от 12:00, най-обичаната музикална телевизия в България ще излъчи пълен запис на бляскавата церемония от европейската столица на културата за 2019 – Пловдив.  

Вижте отново големите победители, отнесли златните статуетки вкъщи, премиерите на десетте нови песни със заявка за хитове на лято 2019 и най-интересните „зад кадър“ моменти само по CITY TV.  

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019 се реализираха с подкрепата на VIVACOM, Дженерали Застраховане АД и Nescafѐ Dolce Gusto.

Прочетете още