15 години радио Вероника - 15 години музика в ритъма на сърцето

Радио Вероника става на 15 години. Каним те да празнуваш заедно с нас. Ще раздаваме и подаръци!!!

Участвай в играта на Радио Вероника и Ofisitebg.com и имаш шанс да спечелиш страхотен смартфон  Motorola Moto G100, с който можеш да ни слушаш навсякъде, по всяко време.

Всеки ден в ефира на Радио Вероника ще звучи "специален сигнал за рождения ни ден"!

Когато го чуеш, влез в сайта radioveronika.bg и се регистрирай в играта. Всеки ден в поздравително шоу "Искам", ще теглим по един участник, който ще спечели тениска на Радио Вероника.

В края на периода един от всички регистрирани участници ще спечели голямата награда - страхотен смартфон Motorola Moto G 100 от ofisitebg.com

Празнувай с Радио Вероника - 15 години музика в ритъма на сърцето!

Официални правила

Ofisitebg.com (https://ofisitebg.com/) предлага широка гама продукти от категория канцеларски материали, мобилни телефони, офис техника, компютри, бяла и черна техника, уреди за здраве и красота, касови апарати, програмни продукти.
Стремежът на Ofisitebg.com (https://ofisitebg.com/) е да се поддържа 100% клиентска удовлетвореност посредством отлични цени, гъвкавост и голям набор от услуги. За над 20 годишната си история, Ofisitebg.com (https://ofisitebg.com/) цели да създава удоволствие от пазаруването у всеки клиент.
Печелившият от играта ще получи и протектор за своя телефон със специална антибактериална повърхност, устойчив на удари и надрасквания!

Играта не е активна!